top of page
  • Tommy Van Steenwinkel

Begeleider(ster)s fietspool (permanent)

Beste ouders, grootouders, sympathisanten en partners

In september willen we de Emelgemse fietspool voor een 25ste jaar laten uitrijden. Al 24 jaar lukte het om de kinderen van de basisschool tot 5 keer daags op een veilige manier van en naar school te begeleiden.

En zoals elk jaar zoeken we nieuwe vrijwilligers die dit initiatief willen ondersteunen.


Momenteel zijn we met 30 vrijwilligers die regelmatig ingezet worden op de voor hen meest passende tijden. We zoeken mensen die 1 of 2 keer per week of 14-daags willen helpen door de groep mee te begeleiden.


Het is geen zwaar werk, ’t is gezond, je bent actief in de buitenlucht en ’t is een leuke activiteit.

Een rit begeleiden neemt tussen vertrek thuis en weer thuiskomen achteraf, ongeveer 30 minuten in beslag.

Wekelijks wordt er een aangepast begeleidingsschema opgemaakt. Hierdoor kunnen we de vrijwilligers tijdens hun vakantieperiodes of andere niet beschikbare periodes vlot vervangen.


Je wordt er helaas niet rijk van. ’t Is vrijwilligerswerk. Maar onze waardering is reuzengroot en jaarlijks zenden we een paashaas naar jouw huis (echt waar).


Indien u het haalbaar vindt om mee te fietsen, of iemand kent die bereid is mee te fietsen, geef dan uw of zijn naam en adres door.

Dit kan op volgende manieren:

  1. Vul het onderstaande formulier in en klik fietspooling aan.

  2. U kan ons rechtstreeks contacteren: Nachtegaalstraat 45 te Izegem tel 051/31.89.64 of 0473/83.27.37 of via mail willy.ghesquiere1@telenet.be of kwb.in.emelgem@gmail.com

Intussen groeten wij u,


Met de meeste hoogachting,

Willy Ghesquiere


 

bottom of page